Kezdőlap
Porto, Portugália 3 éj szállással és repjeggyel

Porto, Portugália 3 éj szállással és repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

27/09/2020 ECONOMY
Budapest
Porto
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 18:45
Wizz Air W6 2395 Wizz Air
3ó 35p 0 PC Közvetlen
Portugália
21:20 Porto
27/09/2020 30/09/2020

Porto

A városról

Situated on a dramatic valley cut by River Douro, Porto is known for the beauty of its building and the sweet taste of is wine. The hub of the city is Avenida dos Aliados, a wide avenue encircle by Praça General H. Delgado and Praça da Liberdade. Nonetheless, the most alluring part of the city is Ribeira, the river district and a Unesco World Heritage Site, where three of Europe’s most graceful bridges span the gorge. Busy Praça da Liberdade and the adjoining Avenida dos Aliados make up the centre of town, where statues stand in the centre of busy mosaic walkways. Nearby rises Porto’s great cathedral, a colossal, fortified Romanesque structure whose heavy granite foundations, thick walls and tiny windows enclose a gloomy interior. The Ribeira stretches along the river, skirted by a wonderful quay filled with shops and restaurants. Porto’s most characteristic monument, the ornate Torre dos Clérigos, offers a panorama of the city from atop its 240 steps. No visit to Porto would be complete without a stop at some of the many bodegas, wine lodges, where port is stored and bottled. And a visit to the amazing Lello library with its spiral staircase, is a must see as well, even if you are not a Harry Potter’s fan.

Bővebb információ

Monte Carlo Love Porto

76%
  • A központtól 0,8 km-re van
  • Avenida fernão magalhães, 60, Porto 4300-190
Ez az elragadó szálloda a következő helyen található: Porto. A közvetlenül a város központjában található szálláshely gyalogos távolságra van egy sor helyi látványosságtól. A létesítmény 3. 0 kilométerre található a legfontosabb szórakozási lehetőség...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

30/09/2020 ECONOMY
Porto
Budapest
Portugália
Porto / 21:55
Wizz Air W6 2396 Wizz Air
3ó 25p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
(+1 ) 2:20 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Porto, Portugália 3 éj szállással és repjeggyel
Porto, Portugália 3 éj szállással és repjeggyel