Kezdőlap
Két nap Milánóban szállással, reggelivel és repülőjeggyel

Két nap Milánóban szállással, reggelivel és repülőjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik az utazás alatt.

A foglalás véglegesítése előtt kérjük, ellenőrizd, hogy a neked megfelelő repülési menetrendet választottad.

Részletes útiterv

28/08/2020 ECONOMY
Budapest
Milánó
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:45
Ryanair FR 8411 Ryanair
1ó 35p 0 PC Közvetlen
Olaszország
8:20 Bergamo Orio Al Serio
28/08/2020 29/08/2020

Milánó

A városról

Milánóba a divat, a gótika és a foci rajongóinak is el kell zarándokolniuk legalább egyszer. Nem baj, ha kényelmes vagy: Milánóban szinte minden, ami építészeti szempontból fontos, egyetlen kis területre: a dómra és a közvetlen környezetére koncentrálódik. A fehérben ragyogó milánói dóm a világ harmadik legnagyobb katolikus temploma: az építkezés ötszáz éven át tartott, és igazi különlegessége, hogy a tetejére is fel lehet menni. Komoly túrákra készülj viszont, ha a divat a szenvedélyed : a városban a világ egyik legrégebbi bevásárlóközpontja, a Galleria Vittorio Emanuele II mellett egy tucat bevásárlóutca és az összes valamire való márka várja, hogy otthagyd a spórolt pénzed. Milánóban tökéletes a kávé, és jó helyen jársz akkor is, ha elsősorban a gasztronómia érdekel: a híres milánói aperitivónak még Olaszországban sincs kihívója.

Bővebb információ

Hotel The Best

76%
  • A központtól 2,7 km-re van
  • Via benedetto marcello, 83, Milano 20124
Ez a helyi Hotel The Best Milánó Centrale környékén helyezkedik el, kb. 4 perc sétára Corso Buenos Aires, ill. 10 percre Piazzale Loreto helyszíneitől. Ez a helyi hotel kb. 1,1 km-re található Porta Venezia, ill. 2,8 km-re Teatro alla Scala helyszí...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 1 éjszaka

29/08/2020 ECONOMY
Milánó
Budapest
Olaszország
Bergamo Orio Al Serio / 22:25
Ryanair FR 8412 Ryanair
1ó 30p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
23:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Két nap Milánóban szállással, reggelivel és repülőjeggyel
Két nap Milánóban szállással, reggelivel és repülőjeggyel