Kezdőlap
Egy hét nyaralás Alicantéban: szállás + repjegy

Egy hét nyaralás Alicantéban: szállás + repjegy

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert: nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

18/08/2020 ECONOMY
Budapest
Alicante
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 17:10
Wizz Air W6 2387 Wizz Air
3ó 10p 0 PC Közvetlen
Spanyolország
20:20 Alicante
18/08/2020 25/08/2020

Alicante

A városról

Situated on the popular Costa Blanca, tourists keep coming to Alicante, probably because it remains so unscathed by their presence. A beautiful, well-planned city, Alicante is the surprise of the southern coast. Beyond polished pedestrian pavements lie the crowded streets of the old city at the foot of an imposing castle. With drawbridges, moats, tunnels, and secret passageways, the Castillo de Santa Barbara is not just another castle, it is one of the largest medieval fortresses in Spain, offering panoramic views of the city and the coast. The Cathedral of San Nicolas de Bari is typical of the severe Renaissance architectural styles in Spain and has a nice cloister with intricately carved doors. Alicante has some of the best nightlife in the region. El Puerto and El Barrio are among some of the liveliest spots in the city come evening but the Esplanada is more popular during the summer, as are the kiosks along Postiguet and San Juan beaches. With beautiful sandy beaches, a long waterfront and mild and pleasant climate this city has a truly Mediterranean air.

Bővebb információ

Hotel Daniya Alicante

70%
  • A központtól 3,0 km-re van
  • Avenida de denia, 133, Alicante 03015
Ez a helyi Hotel Daniya Alicante a strandtól nem messze fekszik, Alicante egy olyan pontján, ahonnan egy kb. 15 perces autózásra esik pl. Alicantei kikötő vagy El Postiguet strand. Ez a helyi hotel kb. 3,6 km-re található Santa Bárbara-vár, ill. 4 k...
Bővebb információ
  • Room STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

25/08/2020 ECONOMY
Alicante
Budapest
Spanyolország
Alicante / 21:00
Wizz Air W6 2388 Wizz Air
2ó 55p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
23:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét nyaralás Alicantéban: szállás + repjegy
Egy hét nyaralás Alicantéban: szállás + repjegy