Kezdőlap
7 éjszaka Mallorca szállással és repjeggyel Budapestről

7 éjszaka Mallorca szállással és repjeggyel Budapestről

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (1 EUR per fő per éj). A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

27/08/2020 ECONOMY
Budapest
Mallorca (sziget)
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 17:25
Ryanair FR 4595 Ryanair
2ó 40p 0 PC Közvetlen
Spanyolország
20:05 Son Sant Joan, Mallorca
27/08/2020 03/09/2020

Mallorca (sziget)

A városról

Mallorca is known as an easy-to-reach mecca for friends of sunny beaches, amazing landscapes, wonderful mountains and affordable mediterranean food. With a coastline of more than 550 km. In high season the island receives about 8 millions of tourists from around the world. This is both a blessing and a curse for the inhabitants, and they are well prepared for it and provide a very well-organized tourist infrastructure. Nevertheless, Mallorca can show even other faces when you leave the coastline and take a look at the inner country. Prices fall with each kilometer you move away from the coast, and reach the usual Spanish standards in the center of the island or even some parts of the mountain area. Geographically the island can be divided into three parts. The Serra de Tramuntana rocks extend from south-west to north-east, while the Serra de Llevant stretches along the eastern coast. Between them lies the central plain.

Bővebb információ

Hotel Palma Mazas

55%
  • A központtól 13,5 km-re van
  • Carrer girona 17, Playa de palma 07600
Make yourself at home in one of the 106 air-conditioned guestrooms. Rooms have private balconies or patios. Bathrooms have bathtubs or showers and designer toiletries. Conveniences include phones, and housekeeping is provided daily.Featured amenities...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 7 éjszaka

03/09/2020 ECONOMY
Mallorca (sziget)
Budapest
Spanyolország
Son Sant Joan, Mallorca / 20:40
Ryanair FR 4592 Ryanair
2ó 35p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
23:15 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

7 éjszaka Mallorca szállással és repjeggyel Budapestről
7 éjszaka Mallorca szállással és repjeggyel Budapestről