Kezdőlap
3 éjszaka Párizs repjeggyel, szállással

3 éjszaka Párizs repjeggyel, szállással

Az ár tartalmazza a szállást és a repülőjegyet kézipoggyásszal. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami a szálláson fizetendő (4 EUR per fő per éj). A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

27/09/2020 ECONOMY
Budapest
Párizs
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 12:50
Ryanair FR 8413 Ryanair
2ó 20p 0 PC Közvetlen
Franciaország
15:10 Beauvais-Tille
27/09/2020 30/09/2020

Párizs

A városról

Párizs a világ egyik legromantikusabb, legelegánsabb és látnivalókban leggazdagabb városa. A legeket hosszasan lehet még sorolni: kulturális és divatfőváros, és persze a nemzetközi kulináris trendeket diktáló gasztronómiai központ. Közel 130 múzeuma van, köztük például parfüm- és operamúzeum is, a világhírű Louvre, a Musée d'Orsay vagy a Pompidou központ mellet. Nincs olyan utazó, aki ne hallott volna Párizs ikonikus épületeiről, az Eiffel-toronyról, a Notre-Dame-székesegyházról és a Diadalívről, vagy fantasztikus hangulatú parkjairól, mint a Luxembourg-kert vagy a Tuleriák kertje. A klasszikus látványosságokkal sok-sok párizsi napot meg lehet tölteni, de a város jóval több, annál, mint amit a turistabuszok érintenek. Barangold be a hipszterek által birtokba vett egykori zsidó negyed, Marais utcácskáit, nézz be az udvarokra és fel a háztetőkre, hogy igazán ráérezz a város építészeti nagyságára. -Nyáron ülj ki a helyiekkel a Szajna partjára, a Párizs-plázsra, kóstold meg a café au lait-t croissant-nal egy elegáns kávéházban, csodáld meg a gyönyörű barokk Vendôme tér luxuskirakatait: add át magad a párizsi szabadságnak és kifinomultságnak amennyire csak lehet, hogy minél többet hazahozhass belőlük.

Bővebb információ

Art Hotel Paris Est

74%
  • A központtól 5,3 km-re van
  • Rue de scandicci, 23-25, Pantin 93500
Ez a kedves apartman szálloda a következő helyen található: Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. Az épületben összesen 80 lakegység közül lehet választani. A(z) Art Hotel Paris Est ideális a produktív itt-tartózkodáshoz, köszönhetően az egész területe...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

30/09/2020 ECONOMY
Párizs
Budapest
Franciaország
Beauvais-Tille / 15:30
Ryanair FR 8414 Ryanair
2ó 10p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
17:40 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

3 éjszaka Párizs repjeggyel, szállással
3 éjszaka Párizs repjeggyel, szállással