Kezdőlap
Barcelona 3 éj szállással, repjeggyel

Barcelona 3 éj szállással, repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (1,1 EUR per fő per éj). A tovább gombra kattintva testre szabhatod vagy lefoglalhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

28/08/2020 ECONOMY
Budapest
Barcelona
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 10:45
Ryanair FR 8393 Ryanair
2ó 35p 0 PC Közvetlen
Spanyolország
13:20 Barcelona El Prat
28/08/2020 31/08/2020

Barcelona

A városról

Barcelona egy város Spanyolország északkeleti részén. Ez Katalónia autonóm közösségének fővárosa és legnagyobb városa, valamint Spanyolország második legnépesebb települése. A városi területeken 1,6 millió lakosú [7] városi területe számos szomszédos önkormányzatra terjed ki a Barcelona tartományban, és körülbelül 4,8 millió embernek ad otthont, így Párizs után az Európai Unió ötödik legnépesebb városi területe. a Ruhri térség, Madrid és Milánó. Ez a Földközi-tenger egyik legnagyobb metropoliszja, amely a Llobregat és a Besòs folyó torkolatának partján helyezkedik el, és nyugatra a Serra de Collserola hegységgel határolja, amelynek legmagasabb pontja 512 méter (1680 láb). ) magas.

Bővebb információ

Bcn Urbany Hotels Bonavista

74%
  • A központtól 1,9 km-re van
  • Francisco giner 5, Barcelona 08012
Ha biztosan Barcelona egy központi pontján szeretnél megszállni, ez a helyi Bcn Urbany Hotels Bonavista tökéletes lesz számodra, mivel egy rövid sétára esik olyan helyektől, mint pl. Gracia sugárút (bevásárlónegyed) vagy egy 7 perces sétára Milá-ház...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS FRANCIAÁGYAS (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

31/08/2020 ECONOMY
Barcelona
Budapest
Spanyolország
Barcelona El Prat / 16:55
Ryanair FR 8394 Ryanair
2ó 40p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
19:35 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Barcelona 3 éj szállással, repjeggyel
Barcelona 3 éj szállással, repjeggyel