Kezdőlap
4 éjszaka Párizs repjeggyel, szállással

4 éjszaka Párizs repjeggyel, szállással

Az ár tartalmazza a szállást és a repülőjegyet kézipoggyásszal. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami a szálláson fizetendő (4 EUR per fő per éj). A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

26/08/2020 ECONOMY
Budapest
Párizs
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:45
Ryanair FR 8413 Ryanair
2ó 20p 0 PC Közvetlen
Franciaország
9:05 Beauvais-Tille
26/08/2020 30/08/2020

Párizs

A városról

Párizs a világ egyik legromantikusabb, legelegánsabb és látnivalókban leggazdagabb városa. A legeket hosszasan lehet még sorolni: kulturális és divatfőváros, és persze a nemzetközi kulináris trendeket diktáló gasztronómiai központ. Közel 130 múzeuma van, köztük például parfüm- és operamúzeum is, a világhírű Louvre, a Musée d'Orsay vagy a Pompidou központ mellet. Nincs olyan utazó, aki ne hallott volna Párizs ikonikus épületeiről, az Eiffel-toronyról, a Notre-Dame-székesegyházról és a Diadalívről, vagy fantasztikus hangulatú parkjairól, mint a Luxembourg-kert vagy a Tuleriák kertje. A klasszikus látványosságokkal sok-sok párizsi napot meg lehet tölteni, de a város jóval több, annál, mint amit a turistabuszok érintenek. Barangold be a hipszterek által birtokba vett egykori zsidó negyed, Marais utcácskáit, nézz be az udvarokra és fel a háztetőkre, hogy igazán ráérezz a város építészeti nagyságára. -Nyáron ülj ki a helyiekkel a Szajna partjára, a Párizs-plázsra, kóstold meg a café au lait-t croissant-nal egy elegáns kávéházban, csodáld meg a gyönyörű barokk Vendôme tér luxuskirakatait: add át magad a párizsi szabadságnak és kifinomultságnak amennyire csak lehet, hogy minél többet hazahozhass belőlük.

Bővebb információ

Kyriad Paris 13 - Italie Gobelins

79%
  • A központtól 2,5 km-re van
  • 5, rue veronese, Paris 75013
Ha Párizs szívében szeretnél megszállni, ez a helyi Kyriad Paris 13 - Italie Gobelins kiváló választás lehet számodra, mivel csak egy 4 perces sétára esik Place d'Italie, ill. 5 perces autóútra Luxembourg kertek helyszíneitől. Ez a helyi hotel kb. 2...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 4 éjszaka

30/08/2020 ECONOMY
Párizs
Budapest
Franciaország
Beauvais-Tille / 15:50
Ryanair FR 8414 Ryanair
2ó 10p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
18:00 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

4 éjszaka Párizs repjeggyel, szállással
4 éjszaka Párizs repjeggyel, szállással