Kezdőlap
Maldív-szigetek szállással, reggelivel és repjeggyel decemberben

Maldív-szigetek szállással, reggelivel és repjeggyel decemberben

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

01/12/2020 ECONOMY
Budapest
Maldives
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 20:10
Turkish Airlines TK 1038 Turkish Airlines
14ó 15p 30 KG 1 átszállás - Istanbul Airport (4ó 5p)
Maldív-szigetek
(+1 ) 14:25 Male Intl
02/12/2020 10/12/2020

Maldives

A városról

The Maldives, located in the Indian Ocean, are an archipelago of 1,192 coral islands grouped into 26 coral atolls. From these small islands, only 203 are populated. Kaafu is where the capital, Male, and the airport are located and it is home of most tourist resorts. The Maldives really are the dream destination it appears to be in the holiday brochures, the water really is that crystal-clear and turquoise, the sand really is that white, and the sunsets really are all the shades of red and orange you could imagine. The Maldives are famous for blissful surroundings, its excellent snorkeling and diving opportunities, its beach villas, its dark-blue sea with turquoise-colored lagoons and its exquisite food. A trip to the Maldives is always an unforgettable experience, a satisfaction for the soul and a pleasure for the eyes, crystal clear waters, tropical white sand beaches, colorful flora and untouched nature. But beware, paradise is not cheap.

Bővebb információ

Liberty Guest House Maldives

96%
  • A központtól 145,3 km-re van
  • Aril atoll, Mahibadhoo
Ez a helyi Liberty Guest House Maldives Mahibadhoo egy olyan pontján fekszik az óceán mellett, ahonnan egy kb. 5 perces autózásra esik pl. Malhoss Thila vagy Himendhoo Thila. Ez a helyi strandon lévő vendégház kb. 0,1 km-re található Maafushivaru sz...
Bővebb információ
  • DOUBLE DELUXE (1)

  • szoba reggeli

  • 8 éjszaka

10/12/2020 ECONOMY
Maldives
Budapest
Maldív-szigetek
Male Intl / 23:35
Turkish Airlines TK 731 Turkish Airlines
12ó 50p 30 KG 1 átszállás - Istanbul Airport (1ó 55p)
Magyarorszag
(+1 ) 8:25 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Maldív-szigetek szállással, reggelivel és repjeggyel decemberben
Maldív-szigetek szállással, reggelivel és repjeggyel decemberben