Kezdőlap
10 nap Costa Rica, San José szállással, reggelivel és repjeggyel

10 nap Costa Rica, San José szállással, reggelivel és repjeggyel

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 4 csillagos szállodában, két fős elhelyezéssel, reggelivel, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

01/02/2021 ECONOMY
Budapest
San Jose
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 9:45
Air France AF 1395 Air France
15ó 45p 0 PC 1 átszállás - Charles De Gaulle (1ó 30p)
Costa Rica
18:30 Juan Santamaria Intl
01/02/2021 10/02/2021

San Jose

A városról

San Jose, the capital of Costa Rica, has a very different vibe than most of Latin America with a lot more American influenced architecture and a Mediterranean climate. San Jose is a town in the middle of nature. Located in the Central Valley, the city is surrounded by the most varied forms of wildlife as well as the volcanos, Poás and Irazú. It is also the central point from where you can reach the country’s rich National Parks, its gorgeous beaches, its amazing rivers and its pristine mountains.San José has certain attraction on its own like the National Theatre, the Central Market, the National Museum or the Metropolitan Cathedral. Moreover, its friendly people give a lively vibe to the city, something you can appreciate in the city’s many restaurants and bars. Some museums and buildings give away their colonial past and European artistic influences. San Jose also has much to offer and it is a city of great historical and cultural significance.

Bővebb információ

Costa Rica Guesthouse

84%
  • A központtól 1,7 km-re van
  • Avenida 6, entre calle 21 y 25, San josé 1000
Ha San Jose szívében szeretnél megszállni, ez a helyi Costa Rica Guesthouse kiváló választás lehet számodra, mivel csak egy 15 perces sétára esik olyan helyektől, mint pl. Nemzeti Park vagy Morazan Park. Ez a helyi hotel kb. 2,4 km-re található Cost...
Bővebb információ
  • Shared Bathroom - (1)

  • szoba reggeli

  • 9 éjszaka

10/02/2021 ECONOMY
San Jose
Budapest
Costa Rica
Juan Santamaria Intl / 22:15
Air France AF 431 Air France
17ó 55p 0 PC 1 átszállás - Charles De Gaulle (5ó 10p)
Magyarorszag
(+1 ) 23:10 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

10 nap Costa Rica, San José szállással, reggelivel és repjeggyel
10 nap Costa Rica, San José szállással, reggelivel és repjeggyel