Kezdőlap
Guadeloupe decemberben szállással és repjeggyel

Guadeloupe decemberben szállással és repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel, és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

04/12/2020 ECONOMY
Budapest
Guadeloupe
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:00
Air France AF 1695 Air France
14ó 25p 0 PC 1 átszállás - Orly (3ó 15p)
Franciaország
15:25 Le Raizet
04/12/2020 14/12/2020

Guadeloupe

A városról

Guadeloupe, located southeast of Puerto Rico, is a group of islands in the eastern Caribbean and is actually part of France. Dubbed Butterfly Island because of the shape of two of its major islands, Guadeloupe archipelago is home to a fabulous underwater world. Guadeloupe’s two main islands are Basse Terre and Grande Terre. Basse Terre is less touristy and is home to the Guadeloupe National Park consisting of a rain forest, a large volcano and lots of waterfalls. Grande Terre is where the country’s capital, Pointe-à-Pitre, is located as well as a string of beach towns to enjoy plenty of activities and touristic amenities. In Grande Terre you will find great white beaches while on Basse Terre, you will find great black beaches full of volcanic sand.Guadeloupe is surprisingly diverse and offers a perfect vacation spot, whatever your preferences. White or black beaches, great sea, calm to explore the amazing assortment of tropical fish or with bigger waves to enjoy water sports. There is plenty of nature to explore outside the water as well, walking in tropical forest or along the cliffs, admiring the volcano, visiting the plantations, colonial architecture and a long etcetera.

Bővebb információ

Village Pierre & Vacances - Sainte-Anne

70%
  • A központtól 24,9 km-re van
  • Seo la pointe de helleux, Sainte-anne 97180
Located in Sainte-Anne, Village Pierre & Vacances - Sainte-Anne is by the sea, a 3-minute drive from Plage de Gros Sable and 8 minutes from Plage de l'Anse des Rochers. This beach aparthotel is 5.9 mi (9.5 km) from Ste-Anne Beach and 6.8 mi (10.9 km...
Bővebb információ
  • STÚDIÓ STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 10 éjszaka

14/12/2020 ECONOMY
Guadeloupe
Budapest
Franciaország
Le Raizet / 21:10
Air France AF 797 Air France
13ó 20p 0 PC 1 átszállás - Charles De Gaulle (3ó 5p)
Magyarorszag
(+1 ) 15:30 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Guadeloupe decemberben szállással és repjeggyel
Guadeloupe decemberben szállással és repjeggyel