Kezdőlap
3 éj Párizs szállásal és repülőjeggyel

3 éj Párizs szállásal és repülőjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást és a repülőjegyet kézipoggyásszal. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami a szálláson fizetendő (1 EUR per éj). A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

19/10/2020 ECONOMY
Budapest Ferenc Liszt
Párizs
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 15:20
easyJet U2 3854 easyJet
2ó 20p 0 PC Közvetlen
Franciaország
17:40 Charles De Gaulle
19/10/2020 22/10/2020

Párizs

A városról

Párizs a világ egyik legromantikusabb, legelegánsabb és látnivalókban leggazdagabb városa. A legeket hosszasan lehet még sorolni: kulturális és divatfőváros, és persze a nemzetközi kulináris trendeket diktáló gasztronómiai központ. Közel 130 múzeuma van, köztük például parfüm- és operamúzeum is, a világhírű Louvre, a Musée d'Orsay vagy a Pompidou központ mellet. Nincs olyan utazó, aki ne hallott volna Párizs ikonikus épületeiről, az Eiffel-toronyról, a Notre-Dame-székesegyházról és a Diadalívről, vagy fantasztikus hangulatú parkjairól, mint a Luxembourg-kert vagy a Tuleriák kertje. A klasszikus látványosságokkal sok-sok párizsi napot meg lehet tölteni, de a város jóval több, annál, mint amit a turistabuszok érintenek. Barangold be a hipszterek által birtokba vett egykori zsidó negyed, Marais utcácskáit, nézz be az udvarokra és fel a háztetőkre, hogy igazán ráérezz a város építészeti nagyságára. -Nyáron ülj ki a helyiekkel a Szajna partjára, a Párizs-plázsra, kóstold meg a café au lait-t croissant-nal egy elegáns kávéházban, csodáld meg a gyönyörű barokk Vendôme tér luxuskirakatait: add át magad a párizsi szabadságnak és kifinomultságnak amennyire csak lehet, hogy minél többet hazahozhass belőlük.

Bővebb információ

Hotel Regina Montmartre

63%
  • A központtól 3,0 km-re van
  • 94 boulevard de rochechouartmontmartre-pigalle (18e), París 75018
Ez a helyi Hotel Regina Montmartre Párizs 18. kerület környékén helyezkedik el, egy rövid sétára Le Trianon színház, ill. 10 percre La Machine du Moulin Rouge (szórakozóhely) helyszíneitől. Ez a helyi hotel kb. 0,5 km-re található Sacré Cœur-bazilik...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

22/10/2020 ECONOMY
Párizs
Budapest Ferenc Liszt
Franciaország
Charles De Gaulle / 13:25
easyJet U2 3853 easyJet
2ó 10p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
15:35 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

3 éj Párizs szállásal és repülőjeggyel
3 éj Párizs szállásal és repülőjeggyel