Kezdőlap
Amszterdam 4 éjszaka szállással és repülővel

Amszterdam 4 éjszaka szállással és repülővel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami a szálláson fizetendő. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

14/12/2020 ECONOMY
Budapest
Amszterdam
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 14:15
easyJet U2 7916 easyJet
2ó 15p 0 PC Közvetlen
Hollandia
16:30 Schiphol
14/12/2020 18/12/2020

Amszterdam

A városról

Amszterdam mindig jó ötlet. Jobb időben mintha az egész város kiköltözne az utcára: a csatornapartok és a város idilli parkjai azonnal megtelnek piknikező, kávézgató, sütögető polgárokkal és turistákkal: itt egyebek mellett legális a szabad téri barbecue is. Ha pedig kicsit rosszabbra fordul az idő, várnak a pompás – az elmúlt években teljesen felújított és 21. századi igényekre szabott – múzeumok, mint a Rijksmuseum vagy a Van Gogh Múzeum, az izgalmas modern galériák, a szebbnél szebb kis üzletek és persze a kihagyhatatlan virágpiac. Bár a holland konyha nem szolgál sok említésre méltóval, palacsintában nagyon jók; a híres hétvégi piacon, a Albert Cuypmarkton pedig még a frissen készült, ropogós stroopwafelt is megkóstolhatod. A város komoly kozmopolita hagyományainak köszönhetően pedig remek egzotikus éttermek és büfék, elegáns és trendi kávézók és bisztrók várnak a kizárólag Hollandiában elképzelhető coffee shopok mellett.

Bővebb információ

Hotel City Garden Amsterdam

69%
  • A központtól 1,8 km-re van
  • 162 p.c. hooftstraat, Amsterdam 1071 CH
Ez a helyi Hotel City Garden Amsterdam központi elhelyezkedést biztosít számodra Amszterdam szívében, egy 10 perces sétára olyan helyektől, mint pl. Van Gogh Múzeum vagy Városi Múzeum. Ez a helyi hotel kb. 0,5 km-re található Hangverseny-palota, ill...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS ALAP (1)

  • Csak szoba

  • 4 éjszaka

18/12/2020 ECONOMY
Amszterdam
Budapest
Hollandia
Schiphol / 9:50
easyJet U2 7915 easyJet
2ó 5p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
11:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Amszterdam 4 éjszaka szállással és repülővel
Amszterdam 4 éjszaka szállással és repülővel