Kezdőlap
Aruba 4 csillagos szállással és repjeggyel Bécsből

Aruba 4 csillagos szállással és repjeggyel Bécsből

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod. Érdemes nálunk foglalni, mert: nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valemilyen problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

14/11/2020 ECONOMY
Bécs
Aruba
Ausztria
Wien Schwechat / 7:45
American Airlines AA 6642 American Airlines
18ó 45p 1 PC 2 Átszállás - Heathrow (1ó 10p), Miami Intl (1ó 55p)
Aruba
21:30 Reina Beatrix Intl
14/11/2020 25/11/2020

Aruba

A városról

Aruba is a Caribbean island 15 miles north of the coast of Venezuela, and is one of the four countries that together form the Kingdom of the Netherlands. This flat island with no rivers is renowned for its white sand beaches and tropical climate moderated by constant trade winds from the Atlantic Ocean. As any Caribbean destination, its beaches do not disappoint, they are wonderfully pretty with silver sand, warm shallow turquoise waters and an abundance of interesting birds and fauna. Oranjestad is the bustling capital of Aruba. Oranjestad has become a destination within the destination Aruba, and is one of the Caribbean's most photogenic cities. The city is also quiet lively at night, so much so that the city has been voted, in several occasions, as the Caribbean's best small town nightlife city.

Bővebb információ

All Inclusive Holiday Inn Resort Aruba

80%
  • A központtól 8,8 km-re van
  • J. e. iraussquin boulevard 230, Noord
Ha ez a helyi All Inclusive Holiday Inn Resort Aruba a szállásod Noord területén, akkor a tengerparton találod magad, egy rövid sétára olyan helyektől, mint pl. Palm Beach vagy egy 2 perces autóútra Pillangófarm helyszínétől. Ez a 4 csillagos szállá...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 11 éjszaka

25/11/2020 ECONOMY
Aruba
Bécs
Aruba
Reina Beatrix Intl / 15:49
American Airlines AA 1028 American Airlines
22ó 11p 1 PC 2 Átszállás - Miami Intl (4ó 55p), Barajas (2ó 40p)
Ausztria
(+1 ) 19:00 Wien Schwechat

Áttekintés

Aruba 4 csillagos szállással és repjeggyel Bécsből
Aruba 4 csillagos szállással és repjeggyel Bécsből