Kezdőlap
Zanzibár szállással, reggelivel és repülőjeggyel novemberben

Zanzibár szállással, reggelivel és repülőjeggyel novemberben

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod. Érdemes nálunk foglalni, mert: nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valemilyen problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

20/11/2020 ECONOMY
Bécs
Zanzibar
Ausztria
Wien Schwechat / 8:10
Lufthansa LH 6385 Lufthansa
15ó 25p 1 PC 2 Átszállás - Frankfurt Main (1ó 40p), Jomo Kenyatta International (2ó 50p)
Tanzánia
(+1 ) 1:35 Zanzibar
20/11/2020 30/11/2020

Zanzibar

A városról

Zanzibar is a semi-autonomous archipelago off the coast of Tanzania consisting of Zanzibar Island or Unguja, Pemba Island and many smaller islands. Zanzibar is an infusion of Arabic, Indian and African cultures. There is a lot to see and to do on Zanzibar Island. First and foremost, do enjoy the amazing white sand beaches especially at the north, east and south coast. The sand has the consistency of castor sugar. Zanzibar also has quite a lot of caves, as Tazani near Nungwi. Also do a village tour that are offered all over the island. The market in Stone Town, the enchanting capital, is one of the largest, most vibrant open-air markets anywhere. It doesn’t get any better than Zanzibar. Beautiful beaches, historical architecture, friendly people and affordable services. Adventures and relaxation await you.

Bővebb információ

Mbuyuni Beach Village - Bungalows

82%
  • A központtól 29,9 km-re van
  • East coast of zanzibar, Jambiani
Jambiani egy jó elhelyezkedésű pontján található ez a helyi Mbuyuni Beach Village - Bungalows az óceán mellett, ahonnan egy 1 perces autóútra fekszik Jambiani tengerpart vagy 10 perces autóútra Kuza-barlang. Ez a helyi strandon lévő hotel kb. 5,3 km...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 10 éjszaka

30/11/2020 ECONOMY
Zanzibar
Bécs
Tanzánia
Zanzibar / 20:30
Precision Air PW 712 Precision Air
14ó 10p 1 PC 2 Átszállás - Mwalimu Julius K Nyerere Intl (2ó 20p), Zurich (55p)
Ausztria
(+1 ) 8:40 Wien Schwechat

Áttekintés

Zanzibár szállással, reggelivel és repülőjeggyel novemberben
Zanzibár szállással, reggelivel és repülőjeggyel novemberben