Kezdőlap
Kuala Lumpur, Malajzia 4 csillagos szállással, repjeggyel

Kuala Lumpur, Malajzia 4 csillagos szállással, repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. A Tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást, a Foglalás gombra kattintva így ahogy van lefoglalhatod. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

08/02/2021 ECONOMY
Budapest
Kuala Lumpur
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 16:20
Qatar Airways QR 200 Qatar Airways
16ó 10p 30 KG 1 átszállás - Doha Intl (3ó 35p)
Malaysia
(+1 ) 15:30 Kuala Lumpur Intl
09/02/2021 18/02/2021

Kuala Lumpur

A városról

Kuala Lumpur is located at the confluence of the Kelang and Gombak rivers and is the capital city of Malaysia and the commercial, economic, financial and cultural center of the country. Kuala Lumpur is one of the emerging city in Asia and it is experiencing a fast paced development and is now a bustling metropolis. Kuala Lumpur is a city of contrast, a combination of modern, cosmopolitan and old world charm. Old colonial buildings, temples, minarets and domes blends well against a backdrop of skyscrapers. The Petronas Twin Towers, one of the world’s tallest buildings, dominates its skyline yet the feeling of old world charm still lingers at the older part of the city. The lush greenery everywhere make it a garden city and at night, its buildings and streets are lit brightly and turn Kuala Lumpur into a city of lights. Kuala Lumpur is a multicultural city with a unique blend of customs, traditions, colorful festivals, cultures and a vast array of delicious food. This dynamic city has much to offer for every visitor.

Bővebb információ

Arenaa Star Hotel

67%
  • A központtól 2,4 km-re van
  • 49-51, jalan hang lekiu, Kuala lumpur 50050
Ez a helyi Arenaa Star Hotel központi elhelyezkedést biztosít számodra Kuala Lumpur szívében, egy 9 perces sétára Merdeka tér vagy 11 perces sétára Kuala Lumpur-torony helyszíneitől. Ez a 4 csillagos hotel kb. 2,3 km-re található Kuala Lumpur pavilo...
Bővebb információ
  • SZOBA KÉT KÜLÖN ÁGGYAL SUPERIOR (1)

  • Csak szoba

  • 9 éjszaka

18/02/2021 ECONOMY
Kuala Lumpur
Budapest
Malaysia
Kuala Lumpur Intl / 2:15
Qatar Airways QR 853 Qatar Airways
16ó 55p 30 KG 1 átszállás - Doha Intl (3ó 5p)
Magyarorszag
12:10 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Kuala Lumpur, Malajzia 4 csillagos szállással, repjeggyel
Kuala Lumpur, Malajzia 4 csillagos szállással, repjeggyel