Kezdőlap
Egy hét Ciprus, Páfosz szállással és repjeggyel

Egy hét Ciprus, Páfosz szállással és repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást és a repülőjegyet kis kézipoggyásszal. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami a szálláson fizetendő (1 EUR per fő per éj). A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

17/11/2020 ECONOMY
Budapest
Páfosz
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 16:25
Ryanair FR 3330 Ryanair
2ó 50p 0 PC Közvetlen
Ciprus
20:15 Pafos Intl
17/11/2020 24/11/2020

Páfosz

A városról

A napfényes Ciprus délnyugati partvidékén fekvő Páfosz (Paphos) remek mediterrán üdülőhely, ahol a strandolás szerelmesei ugyanúgy megtalálják a számításukat, mint azok, akik városnézést és történelmi emlékhelyeket is szeretnek beiktatni nyaraláskor. A mintegy 3000 éves múltra visszatekintő város, amely 2017-ben Európa kulturális fővárosa is volt, igazi turistaközpont parti sétánnyal, tavernákkal, bárokkal. A környéken találod Ciprus egyik legjobb strandját, a tökéletesen kiépített, hatszáz méter hosszan elnyúló, fehér homokos és fehér mészkő sziklákkal körülvett, sekély vizű Korall-öblöt (Coral Bay), amely gyerekekkel is ideális helyszín. Páfosz városa egyedülálló régészeti látnivalóiról híres. Archeológiai parkja az UNESCO világörökség része: akár egész napos program is lehet bebarangolni az itt található görög színházat, a bizánci templom maradványait, a királysírokat, végignézni a római villák romjainak gyönyörű mozaikpadlóit.

Bővebb információ

Club St George Resort

74%
  • A központtól 5,8 km-re van
  • Emba avenue, Emba 8250
Ez a helyi Club St George Resort egy golfpálya mellett fekszik, Emba egy olyan pontján, ahonnan egy kb. 15 perces autózásra esik pl. Coral Bay tengerpartja vagy Királyok sírhelyei. Ez a helyi strandon lévő aparthotel kb. 11,8 km-re található Paphos...
Bővebb információ
  • STÚDIÓ INLAND VIEW (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

24/11/2020 ECONOMY
Páfosz
Budapest
Ciprus
Pafos Intl / 20:40
Ryanair FR 3331 Ryanair
3ó 0p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
22:40 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét Ciprus, Páfosz szállással és repjeggyel
Egy hét Ciprus, Páfosz szállással és repjeggyel