Kezdőlap
Martinique: 11 éjszaka 3 csillagos szállással és repjeggyel

Martinique: 11 éjszaka 3 csillagos szállással és repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Javaslunk egy hotelt, de a foglalás során másik szállás is választható. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

02/12/2020 ECONOMY
Budapest
Martinique
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:00
Air France AF 1695 Air France
16ó 0p 0 PC 1 átszállás - Orly (4ó 45p)
Martinique
17:00 Le Lamentin
02/12/2020 13/12/2020

Martinique

A városról

Martinique is a Caribbean island that is an overseas department of France in the Caribbean Sea, north of St. Lucia and south of Dominica. In the South of the island, there are many beautiful beaches with a lot of tourists. In the North, the rain forests and the black sand beaches are worth seeing. The interior of the island is mountainous. Martinique is an island of enormous variety and beauty. There are plenty of sightseeing opportunities in Martinique from white-sand beaches to tropical rain forests and the volcano Mont Pelee of course. Fort-de-France, administrative capital of Martinique, is a delightful French city with tropical flair. The city has a rich history and bustling narrow streets lined in colourful buildings filled with shops and eateries.

Bővebb információ

Karibea résidence la Goélette

70%
  • A központtól 14,0 km-re van
  • Presqu'ile de la caravelle tartane, La trinite 97220
Ez a helyi Karibea résidence la Goélette a nemzeti parkban fekszik, La Trinite egy olyan pontján, ahonnan egy 5 perces sétára található pl. Szél felőli szigetek vagy Plage de la Brêche. Ez a helyi családbarát hotel kb. 0,7 km-re található Petite Pla...
Bővebb információ
  • ROOM WITH KITCHEN SEA VIEW (TOP DEAL) (1)

  • Csak szoba

  • 11 éjszaka

13/12/2020 ECONOMY
Martinique
Budapest
Martinique
Le Lamentin / 19:10
Air France AF 841 Air France
15ó 20p 0 PC 1 átszállás - Charles De Gaulle (4ó 55p)
Magyarorszag
(+1 ) 15:30 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Martinique: 11 éjszaka 3 csillagos szállással és repjeggyel
Martinique: 11 éjszaka 3 csillagos szállással és repjeggyel