Kezdőlap
Egy hét Tel-Aviv, Izrael szállással és repülővel

Egy hét Tel-Aviv, Izrael szállással és repülővel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

06/09/2020 ECONOMY
Budapest
Tel-Aviv
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 7:10
Ryanair FR 6754 Ryanair
3ó 20p 0 PC Közvetlen
Izrael
11:30 Ben Gurion
06/09/2020 13/09/2020

Tel-Aviv

A városról

Tel-Aviv, Izrael éjszakai és gazdasági életének központja, igazi mediterrán metropolisz. A várost átható életöröm azonnal átragad látogatóira. Tel-Aviv a bulizás központja de a letűnt korokat idéző piacok, a modern kiállítások, a street-food és a Bauhaus szerelmeseinek is itt a helye. A Budapestre helyenként kísértetiesen hasonlító város fantasztikus Bauhaus negyedét, a Fehér Várost, az Unesco 2003-ban a világörökség részévé nyilvánította. Ami pedig bárki számára garantáltan vonzóvá teszi: egy évben háromszáz napot süt a nap. A Földközi-tenger 14 kilométer hosszú, aranyhomokos partján kiváló strandok, kávézók, bárok, kültéri sportpályák, sőt még külön kutya-beach is található: páratlan élmény a városnézést egy úszással, szörfözéssel vagy koktélozással megszakítani valamelyik belvárosi partszakaszon. Ha elunnád a partot, sétálj ki Jaffa óvárosába, fedezd fel a legréggebbi városrészt, Neve Tzedeket, kóstold végig a Carmel piac és a kis falafelezők finomságait, mielőtt beleveted magad a legendás tel-avivi éjszakába.

Bővebb információ

Liber Seashore Suites

75%
  • A központtól 1,8 km-re van
  • 6 allenby st - 63301, Tel aviv 61999
  • STÚDIÓ TEAKONYHÁS (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

13/09/2020 ECONOMY
Tel-Aviv
Budapest
Izrael
Ben Gurion / 12:20
Ryanair FR 6755 Ryanair
3ó 30p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
14:50 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét Tel-Aviv, Izrael szállással és repülővel
Egy hét Tel-Aviv, Izrael szállással és repülővel