Kezdőlap
Tokió, Japán 11 éjszaka szállással, repjeggyel Budapestről

Tokió, Japán 11 éjszaka szállással, repjeggyel Budapestről

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni.A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Javaslunk egy hotelt, de a foglalás során másik szállás is választható. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

31/10/2020 ECONOMY
Budapest
Tokió
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 12:35
LOT Polish Airlines LO 536 LOT Polish Airlines
12ó 45p 2 PC 1 átszállás - Warsaw Okecie (45p)
Japán
(+1 ) 9:20 Narita Intl
01/11/2020 12/11/2020

Tokió

A városról

Tokyo is the capital of Japan and one of the largest urban area in the world. Tokyo is the financial center of Japan and a blend of high-technology and tradition. Tokyo is huge and a well-organized modern city. The city landscape of Tokyo consists of temples and shrines, quiet nature reserves, historical buildings, futuristic architecture and neon lights. The core of the city includes Chiyoda and Chuo. This area features the impressive Imperial Palace, the national government buildings, the famous shopping area of Ginza, Tsukiji fish market, Akihabara electronics market and the historic Tokyo Station. The quiet neighborhood of Asakusa has some must-see attractions such as the Sensoji Temple, the Nakamise-dōri shopping arcade, and the Golden Poo. Nearby is the Ueno area, including the Ameyoko market. A perfect spot to shop for traditional gifts and see a great Buddhist temple. Another major attraction of the city is the Meiji Shrine, located in Shibuya. Tokyo is a unique city that has something for everyone, busy shopping areas, famous nightlife, historical sights, quiet parks, and amazing scenery.

Bővebb információ

Hotel Horidome Villa

80%
  • A központtól 2,4 km-re van
  • 1-10-10 nihonbashi horidome-chochuo-ku, Tokio 103-0012
Ez a helyi Hotel Horidome Villa Tokió Chuo környékén helyezkedik el, ahonnan egy kb. 5 perces autóútra esik Tokyo International Forum kiállítási és koncertcsarnok vagy Uenoi park. Ez a helyi hotel kb. 2 km-re található Akihabara Electric Town városn...
Bővebb információ
  • Room MÁSFELES (1)

  • Csak szoba

  • 11 éjszaka

12/11/2020 ECONOMY
Tokió
Budapest
Japán
Narita Intl / 11:00
LOT Polish Airlines LO 80 LOT Polish Airlines
16ó 15p 2 PC 1 átszállás - Warsaw Okecie (3ó 25p)
Magyarorszag
19:15 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Tokió, Japán 11 éjszaka szállással, repjeggyel Budapestről
Tokió, Japán 11 éjszaka szállással, repjeggyel Budapestről