Kezdőlap
Punta Cana, Dominikai Köztársaság szállással és repjeggyel

Punta Cana, Dominikai Köztársaság szállással és repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Egy jó szállást választottunk, de a keresés során foglalhatsz olcsóbbat vagy drágábbat is. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

04/11/2020 ECONOMY
Budapest
Punta Cana
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:00
Air France AF 1695 Air France
15ó 25p 0 PC 1 átszállás - Charles De Gaulle (3ó 30p)
Dominikai Köztársaság
16:25 Punta Cana Intl
04/11/2020 14/11/2020

Punta Cana

A városról

Punta Cana is the name of a region in the easternmost tip of the Dominican Republic. Covering about 420,000 m2, the region is home to a coastline of sandy white beaches and to a "town" of the same name. Located in the province of La Altagracia and population estimated at 100,000, the region borders the Atlantic Ocean to the east. To the north, it borders Bávaro and El Cortecito beaches. It also limits with Cabeza de Toro, Cabo Engaño and further west with Juanillo. Despite the area being fairly deserted, the proximity of Punta Cana to other major resort areas such as Bávaro and Uvero Alto make the town one of the top Caribbean destinations.

Bővebb információ

Bavaro Green

74%
  • A központtól 3,4 km-re van
  • C/principal, esq 5 (pueblo bavaro), Punta cana 23000
Ha Punta Cana egy központi pontján szeretnél megszállni, ez a helyi Bavaro Green jó választás lesz számodra, mivel egy 15 perces autóútra esik olyan helyektől, mint pl. Palma Real Shopping Village (bevásárlónegyed) vagy Manati Park Bavaro. Ez a hely...
Bővebb információ
  • 10 éjszaka

14/11/2020 ECONOMY
Punta Cana
Budapest
Dominikai Köztársaság
Punta Cana Intl / 15:25
KLM Royal Dutch Airlines KL 8361 KLM Royal Dutch Airlines
19ó 50p 0 PC 2 Átszállás - Hartsfield Jackson Atlanta Intl (1ó 47p), Schiphol (3ó 25p)
Magyarorszag
(+1 ) 16:15 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Punta Cana, Dominikai Köztársaság szállással és repjeggyel
Punta Cana, Dominikai Köztársaság szállással és repjeggyel