Kezdőlap
Tokió, Japán szállással, repjeggyel Budapestről

Tokió, Japán szállással, repjeggyel Budapestről

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni.A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Javaslunk egy hotelt, de a foglalás során másik szállás is választható. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

17/09/2020 ECONOMY
Budapest
Tokió
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 11:35
KLM Royal Dutch Airlines KL 1974 KLM Royal Dutch Airlines
14ó 0p 0 PC 1 átszállás - Schiphol (55p)
Japán
(+1 ) 8:35 Narita Intl
18/09/2020 27/09/2020

Tokió

A városról

Tokyo is the capital of Japan and one of the largest urban area in the world. Tokyo is the financial center of Japan and a blend of high-technology and tradition. Tokyo is huge and a well-organized modern city. The city landscape of Tokyo consists of temples and shrines, quiet nature reserves, historical buildings, futuristic architecture and neon lights. The core of the city includes Chiyoda and Chuo. This area features the impressive Imperial Palace, the national government buildings, the famous shopping area of Ginza, Tsukiji fish market, Akihabara electronics market and the historic Tokyo Station. The quiet neighborhood of Asakusa has some must-see attractions such as the Sensoji Temple, the Nakamise-dōri shopping arcade, and the Golden Poo. Nearby is the Ueno area, including the Ameyoko market. A perfect spot to shop for traditional gifts and see a great Buddhist temple. Another major attraction of the city is the Meiji Shrine, located in Shibuya. Tokyo is a unique city that has something for everyone, busy shopping areas, famous nightlife, historical sights, quiet parks, and amazing scenery.

Bővebb információ

Smile Hotel Tokyo Nihonbashi

78%
  • A központtól 2,3 km-re van
  • 2-13-5 nihombashi-kayabachochuo-ku, Tokyo 103-0025
Located in Tokyo (Chuo), Smile Hotel Tokyo Nihonbashi is within a 15-minute drive of Tokyo Imperial Palace and Tokyo Tower. This hotel is 3.4 mi (5.5 km) from Ueno Park and 3.6 mi (5.8 km) from Sensō-ji Temple. Enjoy the recreation opportunities suc...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 9 éjszaka

27/09/2020 ECONOMY
Tokió
Budapest
Japán
Narita Intl / 13:45
KLM Royal Dutch Airlines KL 864 KLM Royal Dutch Airlines
16ó 10p 0 PC 1 átszállás - Schiphol (2ó 40p)
Magyarorszag
22:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Tokió, Japán szállással, repjeggyel Budapestről
Tokió, Japán szállással, repjeggyel Budapestről