Kezdőlap
Egy hét Amman, Jordánia repülőjeggyel és 4 csillagos szállással decemberben

Egy hét Amman, Jordánia repülőjeggyel és 4 csillagos szállással decemberben

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót, amit a szálláson kell fizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

13/01/2021 ECONOMY
Budapest
Amman
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 15:00
Ryanair FR 7730 Ryanair
3ó 25p 0 PC Közvetlen
Jordánia
19:25 Queen Alia Intl
13/01/2021 20/01/2021

Amman

A városról

Amman, considered by some the cultural capital of the Middle East, is the capital of Jordan. Situated on a hilly area between the desert and the fertile Jordan Valley, Amman today is a modern and cosmopolitan city full of ultra-modern buildings, hotels, smart restaurants, art galleries and boutiques but you can see evidence of the city’s extensive past everywhere. The heart of all the town is the Citadel with Romans and Ammonites ruins. From the top of the Citadel you can see a wonderful landscape over the hills of the city. Whilst the city we see may not be very old, on the hill of the Citadel there is evidence of the ancient history of the city that was Greek Philadelphia. There is an interesting Archaeological museum worth visiting. Nearby, there is the Roman theatre and some museums with interesting displays of mosaics, jewelry and costume. A walk around the city brings you to mosques and a surprising variety of churches, souks and shops. Amman is a busy city where the modern and the traditional coexist side by side. Moreover, Amman is the perfect starting point if you want to visit all the area around this town. From Amman is very easy to reach Jerash, Ajlun, Pella, the Dead Sea and the Desert Castles.

Bővebb információ

Corp Amman Hotel

79%
  • A központtól 4,1 km-re van
  • Al shmeisani, queen alia streetopposite royal cultural center, Amman 11193
Ha Ammán egy központi részén szeretnél megszállni, ez a helyi Corp Amman Hotel kiváló választás lehet számodra, mivel egy 15 perces autóútra esik olyan helyektől, mint pl. Ammani citadella vagy Hussain Luna Park (vidámpark). Ez a helyi 4,5 csillagos...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS DELUXE, KING MÉRETŰ ÁGGYAL (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

20/01/2021 ECONOMY
Amman
Budapest
Jordánia
Queen Alia Intl / 19:50
Ryanair FR 7731 Ryanair
3ó 40p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
22:30 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét Amman, Jordánia repülőjeggyel és 4 csillagos szállással decemberben
Egy hét Amman, Jordánia repülőjeggyel és 4 csillagos szállással decemberben