Kezdőlap
Egy hét Zakynthos főszezonban szállással és repjeggyel Bécsből

Egy hét Zakynthos főszezonban szállással és repjeggyel Bécsből

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet kis kézipoggyásszal. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami a szálláson fizetendő. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

24/07/2020 ECONOMY
Bécs
Zakynthos
Ausztria
Wien Schwechat / 17:40
LAUDAMOTION GMBH OE 9232 LAUDAMOTION GMBH
2ó 10p Közvetlen
Görögország
20:50 Zakynthos International Airport
24/07/2020 31/07/2020

Zakynthos

A városról

Zakynthos, Zákintosz avagy Zante nem véletlenül az egyik legdivatosabb görög sziget. Könnyen bejárható, remek strandjai vannak, és aki nyugalmat keres, ugyanúgy megtalálja itt a számítását, mint az, akinek a vakáció inkább bulizást jelent. A legdélebbre eső jón sziget partjai nemcsak csodaszépek, de szokatlanul változatosak is: keleti, déli partjait inkább sekély vízű, homokos fürdőhelyek szegélyezik, míg északon és nyugaton lenyűgöző sziklaalakzatok öbleiben húzódnak meg a több fáradsággal megközelíthető, de a ráfordítást bőven megháláló, kristálytiszta vízű, világszép öblök. A sziget autóval kényelmesen körbejárható. A legnagyobb turistaközpont, Laganas környéke nemcsak remek fürdőző és bulizó hely, de alkalmas búvárkodásra, és teknőslesre is benevezhetsz innen. A keleti part másik üdülőközpontja Tsilivi, amelynek közelében nyugodt, csendes partszakaszokat találsz, ha elvonulnál a nyüzsgés elől. A sziget nyugati oldalán pedig Európa egyik legjobb strandja, a mesés Porto Limnionas türkiz öble vár. A csapadékos télnek köszönhetően görög viszonylatban kifejezetten zöld, virágos Zakynthos nemcsak főszezonban, hanem már kora tavasztól vonzó célpont.

Bővebb információ

Letsos Hotel

60%
  • A központtól 6,7 km-re van
  • Alykanaszante, Zakynthos 29100
Ez a helyi Letsos Hotel a strandtól nem messze fekszik, Zakynthos egy olyan pontján, ahonnan egy kb. 15 perces sétára esik pl. Alykanas part vagy Alikesz tengerpart. Ez a helyi hotel kb. 11,5 km-re található Tsilivi tengerpart, ill. 20 km-re Laganas...
Bővebb információ
  • PROMO TWIN/DOUBLE ROOM_ (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

31/07/2020 ECONOMY
Zakynthos
Bécs
Görögország
Zakynthos International Airport / 21:15
LAUDAMOTION GMBH OE 9233 LAUDAMOTION GMBH
2ó 10p Közvetlen
Ausztria
22:25 Wien Schwechat

Áttekintés

Egy hét Zakynthos főszezonban szállással és repjeggyel Bécsből
Egy hét Zakynthos főszezonban szállással és repjeggyel Bécsből