Kezdőlap
Egy hét Kappadókia, Törökország szállással és repjeggyel

Egy hét Kappadókia, Törökország szállással és repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

26/11/2020 ECONOMY
Budapest
Cappadocia
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 15:10
Pegasus Airlines PC 332 Pegasus Airlines
4ó 35p 20 KG 1 átszállás - Sabiha Gokcen (1ó 0p)
Törökország
21:45 Erkilet
26/11/2020 03/12/2020

Cappadocia

A városról

Cappadocia is a historical region in Central Anatolia, largely in the Nevşehir, Kayseri, Kırşehir, Aksaray, and Niğde Provinces in Turkey. According to Herodotus,[1] in the time of the Ionian Revolt (499 BCE) the Cappadocians were reported as occupying a region from Mount Taurus to the vicinity of the Euxine (Black Sea). Cappadocia, in this sense, was bounded in the south by the chain of the Taurus Mountains that separate it from Cilicia, to the east by the upper Euphrates, to the north by Pontus, and to the west by Lycaonia and eastern Galatia.[2] The name, traditionally used in Christian sources throughout history,[citation needed] continues in use as an international tourism concept to define a region of exceptional natural wonders, in particular characterized by fairy chimneys and a unique historical and cultural heritage.

Bővebb információ

ibis Kayseri

82%
  • A központtól 57,6 km-re van
  • Yenipervane mah kocasinanbulvari no 163, Kayseri 38110
Ez a helyi ibis Kayseri Kayseri egy olyan pontján fekszik a repülőtér közelében, ahonnan egy kb. 5 perces autózásra esik pl. Kayseri-i óratorony vagy Gevher Nesibe-mecset. Ez a helyi hotel kb. 2,8 km-re található Atatürk Házmúzeum, ill. 4,3 km-re Ci...
Bővebb információ
  • TWIN STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

03/12/2020 ECONOMY
Cappadocia
Budapest
Törökország
Erkilet / 10:10
Pegasus Airlines PC 2733 Pegasus Airlines
6ó 20p 20 KG 1 átszállás - Sabiha Gokcen (2ó 40p)
Magyarorszag
14:30 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét Kappadókia, Törökország szállással és repjeggyel
Egy hét Kappadókia, Törökország szállással és repjeggyel