Kezdőlap
Egy hét Málta szállással, repjeggyel

Egy hét Málta szállással, repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást és a repülőjegyet kis kézipoggyásszal. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami a szálláson fizetendő (1 EUR per éj). A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

19/11/2020 ECONOMY
Budapest
Málta
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 11:30
Wizz Air W6 2495 Wizz Air
2ó 15p 0 KG Közvetlen
Málta
13:45 Luqa
19/11/2020 26/11/2020

Málta

A városról

Málta Európa legnaposabb országa, és mivel éves nappali átlaghőmérséklete 23 fok körül mozog, egész évben remek célpontja a napimádóknak, a szörfösöknek és búvárkodóknak. Tévedés azonban azt hinni, hogy itt csak napozni lehet. Dingli meredeken a tengerbe zuhanó, hófehér sziklái vagy a –nemrégiben sajnos a tengerbe omlott – Azúr Ablak környéke remek túrázó helyek, a falakkal körbevett középkori óvárosok pedig itáliai hangulatot varázsolnak a szigetvilágba, ahol, köszönhetően a mediterrán kultúrák évezredes keveredésének, kifejezetten izgalmasan lehet enni-inni és bulizni is. A földközi-tengeri sziget a történelemrajongóknak is sokat tartogat: a világ legősibb templomaival büszkélkedhet, köztük olyanokkal, amelyek az egyiptomi piramisok előtt ezer évvel épültek. A legismertebbek, a Hipogeum, és a Hagar Quim építőinek pontos kiléte a mai napig megoldatlan rejtély, a legenda minden esetre óriásokkal hozza összefüggésbe őket. Málta szimbóluma a tradicionális, tarka halászhajó, a Luzzu, amelynek orrára Osiris szemeit festették. A hiedelem szerint ezek megvédik a halászokat a tengeren. Ha azonban autót bérelnél, hogy a saját tempódban fedezhesd fel a szigetet, készülj fel arra, hogy a brit uralom hagyatékaként a mai napig a „rossz” oldalon közlekednek.

Bővebb információ

Cardor Holiday Complex

60%
  • A központtól 9,1 km-re van
  • Triq it-turisti,, Qawra SPB1015
Ez a szálloda ideális helyen, Málta északi részén fekszik a Szt. Pál-öbölben, a népszerű üdülőhelyek, Bugibba és Qawra közelségében. Egy sor kényelmi létesítmény várja, hogy igénybe vegyék, számos vizes tevékenységet is beleértve. Ez a szálloda mindö...
Bővebb információ
  • Apartment 1 bedroom (Non-Refundable) (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

26/11/2020 ECONOMY
Málta
Budapest
Málta
Luqa / 14:15
Wizz Air W6 2496 Wizz Air
2ó 15p 0 KG Közvetlen
Magyarorszag
16:30 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét Málta szállással, repjeggyel
Egy hét Málta szállással, repjeggyel