Kezdőlap
Barcelona 4 csillagos szállással szeptemberben

Barcelona 4 csillagos szállással szeptemberben

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (1,1 EUR per fő per éj). A tovább gombra kattintva testre szabhatod vagy lefoglalhatod az utazást. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

01/09/2020 ECONOMY
Budapest
Barcelona
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 20:15
Ryanair FR 8393 Ryanair
2ó 35p 0 PC Közvetlen
Spanyolország
22:50 Barcelona El Prat
01/09/2020 04/09/2020

Barcelona

A városról

Katalónia különleges fekvésű fővárosa a legjobbat hozza ki az emberből, és nagy dolgokra ihlet – mondják. Elég csak Antoni Gaudi kivételes épületeire vagy a városhoz köthető festő-sztárok, Pablo Picasso, Salvador Dalí és Joan Miró munkáira gondolni, amelyeket egyébként nemcsak kulturális élményként de minden elképzelhető szuvenír formájában is magunkévá tehetünk Barcelonában. Az utazáshoz persze nem kell ilyen magasztos indok. Csak evéssel, sőt csak az elképesztő színekben és illatokban úszó piacokon bármennyi időt el lehet tölteni: az ételkultúráról elég sokat elmond, hogy a Budapestnél kicsit kisebb Barcelonában húsznál több étteremnek van Michelin csillagja. Ugyanennyire indokolt, ha valakit a világ egyik legmenőbb fociklubja, az FC Barcelona, annak Camp Nou stadionja és relikviagyűjteménye csábít ide. Akármi vigyen is Barcelonába, verhetetlen dolog a turistáskodás fáradalmait a világ egyik legjobbjának választott városi tengerpartján kiheverni, vagy bevenni a pezsgő barcelonai éjszakát. A bárokban 10 után, de inkább éjfél körül indul be igazán az élet, szünnap pedig nincs: a barcelonai hétvége hétfőn kezdődik.

Bővebb információ

Sunotel Club Central

82%
  • A központtól 1,4 km-re van
  • Valencia, 157, Barcelona 08011
Ha biztosan Barcelona egy központi pontján szeretnél megszállni, ez a helyi Sunotel Club Central tökéletes lesz számodra, mivel egy 4 perces sétára esik Kórházi klinika vagy 12 percesre Batlló-ház helyszíneitől. Ez a helyi 4 csillagos hotel kb. 1,1...
Bővebb információ
  • Economy Room (1 Double Bed) Early Booking (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

04/09/2020 ECONOMY
Barcelona
Budapest
Spanyolország
Barcelona El Prat / 7:40
Ryanair FR 8394 Ryanair
2ó 40p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
10:20 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Barcelona 4 csillagos szállással szeptemberben
Barcelona 4 csillagos szállással szeptemberben