Kezdőlap
Egy hét Málta 4 csillagos spa hotellel, repjeggyel

Egy hét Málta 4 csillagos spa hotellel, repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet kis kézipoggyásszal. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami a szálláson fizetendő (1 EUR per éj). A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

01/12/2020 ECONOMY
Budapest
Málta
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 18:40
Ryanair FR 2277 Ryanair
2ó 20p 0 PC Közvetlen
Málta
21:00 Luqa
01/12/2020 08/12/2020

Málta

A városról

Málta Európa legnaposabb országa, és mivel éves nappali átlaghőmérséklete 23 fok körül mozog, egész évben remek célpontja a napimádóknak, a szörfösöknek és búvárkodóknak. Tévedés azonban azt hinni, hogy itt csak napozni lehet. Dingli meredeken a tengerbe zuhanó, hófehér sziklái vagy a –nemrégiben sajnos a tengerbe omlott – Azúr Ablak környéke remek túrázó helyek, a falakkal körbevett középkori óvárosok pedig itáliai hangulatot varázsolnak a szigetvilágba, ahol, köszönhetően a mediterrán kultúrák évezredes keveredésének, kifejezetten izgalmasan lehet enni-inni és bulizni is. A földközi-tengeri sziget a történelemrajongóknak is sokat tartogat: a világ legősibb templomaival büszkélkedhet, köztük olyanokkal, amelyek az egyiptomi piramisok előtt ezer évvel épültek. A legismertebbek, a Hipogeum, és a Hagar Quim építőinek pontos kiléte a mai napig megoldatlan rejtély, a legenda minden esetre óriásokkal hozza összefüggésbe őket. Málta szimbóluma a tradicionális, tarka halászhajó, a Luzzu, amelynek orrára Osiris szemeit festették. A hiedelem szerint ezek megvédik a halászokat a tengeren. Ha azonban autót bérelnél, hogy a saját tempódban fedezhesd fel a szigetet, készülj fel arra, hogy a brit uralom hagyatékaként a mai napig a „rossz” oldalon közlekednek.

Bővebb információ

Solana Hotel & Spa

80%
  • A központtól 12,0 km-re van
  • Gorg borg olivier street, Mellieha MLH1025
Ha Mellieha egy központi pontján szeretnél megszállni, ez a helyi Solana Hotel & Spa jó választás lesz számodra, mivel egy 2 perces autóútra esik Mellieha Bay vagy 6 percesre Aranyhomok tengerpart helyszíneitől. Ez a helyi 4 csillagos hotel kb. 19,6...
Bővebb információ
  • Double or Twin PROMO (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

08/12/2020 ECONOMY
Málta
Budapest
Málta
Luqa / 21:25
Ryanair FR 2278 Ryanair
2ó 20p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
23:45 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét Málta 4 csillagos spa hotellel, repjeggyel
Egy hét Málta 4 csillagos spa hotellel, repjeggyel