Kezdőlap
Egy hét Marrakesh, Marokkó szállással és repjeggyel Bécsből

Egy hét Marrakesh, Marokkó szállással és repjeggyel Bécsből

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

19/11/2020 ECONOMY
Bécs
Marrakesh
Ausztria
Wien Schwechat / 6:35
LAUDAMOTION GMBH OE 2062 LAUDAMOTION GMBH
4ó 5p Közvetlen
Marokkó
10:40 Menara
19/11/2020 26/11/2020

Marrakesh

A városról

Ha valódi egzotikus úti célra vágysz, de nem akarsz sokat repülni, vagy kevés időd van az utazásra, Marokkó egyik legszebb városa, az Atlasz hegység lábánál fekvő Marrakesh a tökéletes választás. A narancs és vörös árnyalatiban épült város nemcsak látnivalóival nyűgöz le, hanem folyamatos nyüzsgésével, a hangok, ízek, szagok kavalkádjával is. Ismerkedj meg a klasszikus iszlám építészet remekműveivel, add át magad a Medina – a labirintusszerű óváros és bazár – élénk forgatagának, ha pedig elfáradtál, frissítsd fel magad egy mentateával vagy frissen facsart gyümölcslével – Marrakeshben hibátlanul készítik mindkettőt.

Bővebb információ

Riad Nerja

84%
  • A központtól 2,9 km-re van
  • 152 derb caid rassou bab aylane, Marrakech 40000
Ez az elragadó, melegbarát vendégház a következő helyen található: Marrakech. A város központjától alig 1. 7 kilométerre található vendégház minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A legfontosabb szórakozási lehetőségek és a vendégház 1....
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

26/11/2020 ECONOMY
Marrakesh
Bécs
Marokkó
Menara / 11:05
LAUDAMOTION GMBH OE 2063 LAUDAMOTION GMBH
4ó 0p Közvetlen
Ausztria
15:05 Wien Schwechat

Áttekintés

Egy hét Marrakesh, Marokkó szállással és repjeggyel Bécsből
Egy hét Marrakesh, Marokkó szállással és repjeggyel Bécsből