Kezdőlap
Egy hét Izland szállással és repjeggyel decemberben

Egy hét Izland szállással és repjeggyel decemberben

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Javaslunk egy hotelt, de a foglalás során másik szállás is választható. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

01/12/2020 ECONOMY
Budapest
Reykjavík
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:40
Wizz Air W6 2427 Wizz Air
4ó 35p 0 KG Közvetlen
Izland
10:15 Keflavik International Airport
01/12/2020 08/12/2020

Reykjavík

A városról

Reykjavík egészen más, mint a többi európai főváros. Nincs történelmi óvárosa, nincsenek nagyszabású épületei, tud azonban valamit, amit a többiek nem: remek kiindulópont Izland egyedülálló és meghökkentő természeti csodáinak felfedezéséhez. Izland, Európa második legnagyobb szigete, megbízhatóan működő gejzírjeiről, hatalmas vízeséseiről, még nagyobb gleccsereiről és a légiforgalmi irányítók idegeit joggal borzoló aktív vulkánjairól híres. A legtöbb turistát a Reykjavíkhoz közel eső arany körút nevezetességei szippantják be: a világ legrégibb parlamentje, a Thingvellir, a Gullfoss vízesés tomboló zuhataga vagy az akár 40 méterre is fellövellő Stokkur gejzír. Aki pedig ezeken is túlmerészkedik az nagyon könnyen a Gyűrűk ura helyszínein találja magát. A sziget nagy részét beborító láva – sok helyen vastag mohatakaróba burkolózva – elképesztő formagazdagságot öltve szilárdult meg. Ha a gyakran előforduló ködben hirtelen szembetaláljuk magunkat egy ilyen „lénnyel”, nem csodálkozunk már azon sem, hogy a helyiek mindmáig hisznek az elfekben, a skandináv mitológia rejtett lényeiben. A sziget geotermikus energiájának egyaránt örülhet az, aki kézhez veszi a fűtésszámlát, aki a zord időjárás dacára friss paradicsomot szüretel az üvegházában, vagy aki a meleg vízű folyók és tavak mellett túrázva, lazításképpen megmártózna. Aki luxus körülmények között strandolna egy lávamező közepén, Izland legszebb fürdőjében, a világhírű Kék Lagúnában ejtőzhet egy nagyot, az állandó 37-39 fokos termálvízben. Akinek pedig marad egy kis ideje magára Reykjavíkra is, meglepődve tapasztalhatja, hogy bár a város kicsi, és a nagyvilágtól elszigeteltnek tűnik, kulturális és művészeti élete a legnagyobbakkal is felveszi a versenyt, 2016. óta például már punk múzeuma is van.

Bővebb információ

Brim hotel

77%
  • A központtól 1,7 km-re van
  • Skipholt 27, Reikiavik 0105
Ez a helyi Brim hotel Reykjavík Hlíðar környékén helyezkedik el, ahonnan egy 1 preces autóútra esik Laugavegur, ill. 8 percesre Reykjaviki városháza helyszíne. Ez a helyi hotel kb. 3 km-re található Reykjaviki kikötő, ill. 1,7 km-re Hallgrimskyrka (...
Bővebb információ
  • DOUBLE ECONOMY WITH SHARED BATHROOM (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

08/12/2020 ECONOMY
Reykjavík
Budapest
Izland
Keflavik International Airport / 11:00
Wizz Air W6 2428 Wizz Air
4ó 25p 0 KG Közvetlen
Magyarorszag
16:25 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét Izland szállással és repjeggyel decemberben
Egy hét Izland szállással és repjeggyel decemberben