Kezdőlap
Egy hét Mallorca októberben szállással, bécsi indulással

Egy hét Mallorca októberben szállással, bécsi indulással

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (1 EUR per fő per éj). A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

12/10/2020 ECONOMY
Bécs
Mallorca (sziget)
Ausztria
Wien Schwechat / 16:40
LAUDAMOTION GMBH OE 500 LAUDAMOTION GMBH
2ó 25p Közvetlen
Spanyolország
19:05 Son Sant Joan, Mallorca
12/10/2020 19/10/2020

Mallorca (sziget)

A városról

Mallorca is known as an easy-to-reach mecca for friends of sunny beaches, amazing landscapes, wonderful mountains and affordable mediterranean food. With a coastline of more than 550 km. In high season the island receives about 8 millions of tourists from around the world. This is both a blessing and a curse for the inhabitants, and they are well prepared for it and provide a very well-organized tourist infrastructure. Nevertheless, Mallorca can show even other faces when you leave the coastline and take a look at the inner country. Prices fall with each kilometer you move away from the coast, and reach the usual Spanish standards in the center of the island or even some parts of the mountain area. Geographically the island can be divided into three parts. The Serra de Tramuntana rocks extend from south-west to north-east, while the Serra de Llevant stretches along the eastern coast. Between them lies the central plain.

Bővebb információ

BelleVue Club Resort

57%
  • A központtól 42,8 km-re van
  • Av. pedro mas y reus s/n, Alcudia 07410
Ez a helyi BelleVue Club Resort a tenger mellett fekszik, Alcudia egy olyan pontján, ahonnan egy 5 perces autózásra esik Playa de Muro, ill. 6 percesre Alcudia Beach. Ez a helyi családbarát üdülő kb. 3,1 km-re található Alcudia kikötője, ill. 12,9 k...
Bővebb információ
  • STÚDIÓ STUDIO ECONOMY 2 ADULTS (1)

  • Önellátás

  • 7 éjszaka

19/10/2020 ECONOMY
Mallorca (sziget)
Bécs
Spanyolország
Son Sant Joan, Mallorca / 19:50
Level VK 6001 Level
2ó 20p 0 KG Közvetlen
Ausztria
22:10 Wien Schwechat

Áttekintés

Egy hét Mallorca októberben szállással, bécsi indulással
Egy hét Mallorca októberben szállással, bécsi indulással