Kezdőlap
Róma decemberben 4 éjszaka szállással és repülőjeggyel

Róma decemberben 4 éjszaka szállással és repülőjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (4 EUR per fő per éj), ami a szálláson fizetendő. A Tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod. Egy jó szállást választottunk, de a foglalás során választhatsz olcsóbbat, vagy drágábbat is. Érdemes nálunk foglalni, mert: nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valemilyen problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

03/12/2020 ECONOMY
Budapest
Róma
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:20
Ryanair FR 8417 Ryanair
1ó 35p 0 PC Közvetlen
Olaszország
7:55 Ciampino
03/12/2020 07/12/2020

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

Colony Hotel

69%
  • A központtól 6,1 km-re van
  • Via monterosi, 18, Roma 00191
Róma (Tor di Quinto) egy jó elhelyezkedésű pontján található ez a helyi Colony Hotel, mely egy 10 perces autóútra található olyan helyektől, mint pl. Olimpiai Stadion vagy Ponte Milvio. Ez a helyi hotel kb. 3,3 km-re található Foro Italico, ill. 4 k...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 4 éjszaka

07/12/2020 ECONOMY
Róma
Budapest
Olaszország
Ciampino / 8:45
Ryanair FR 8418 Ryanair
1ó 40p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
10:25 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Róma decemberben 4 éjszaka szállással és repülőjeggyel
Róma decemberben 4 éjszaka szállással és repülőjeggyel