Kezdőlap
Kuala Lumpur, Malajzia szállással, repjeggyel

Kuala Lumpur, Malajzia szállással, repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. A Tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást, a Foglalás gombra kattintva így ahogy van lefoglalhatod. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

03/11/2020 ECONOMY
Budapest
Kuala Lumpur
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 13:35
Turkish Airlines TK 1034 Turkish Airlines
13ó 30p 30 KG 1 átszállás - Istanbul Airport (1ó 0p)
Malaysia
(+1 ) 10:05 Kuala Lumpur Intl
04/11/2020 13/11/2020

Kuala Lumpur

A városról

Kuala Lumpur is located at the confluence of the Kelang and Gombak rivers and is the capital city of Malaysia and the commercial, economic, financial and cultural center of the country. Kuala Lumpur is one of the emerging city in Asia and it is experiencing a fast paced development and is now a bustling metropolis. Kuala Lumpur is a city of contrast, a combination of modern, cosmopolitan and old world charm. Old colonial buildings, temples, minarets and domes blends well against a backdrop of skyscrapers. The Petronas Twin Towers, one of the world’s tallest buildings, dominates its skyline yet the feeling of old world charm still lingers at the older part of the city. The lush greenery everywhere make it a garden city and at night, its buildings and streets are lit brightly and turn Kuala Lumpur into a city of lights. Kuala Lumpur is a multicultural city with a unique blend of customs, traditions, colorful festivals, cultures and a vast array of delicious food. This dynamic city has much to offer for every visitor.

Bővebb információ

OYO 499 Comfort Hotel Sentul

83%
  • A központtól 4,5 km-re van
  • 233, jalan sultan azlan shahsentul selatan, Kuala lumpur 51200
Ez a helyi OYO 499 Comfort Hotel Sentul Kuala Lumpur egyik olyan pontján található, ahonnan egy kb. 5 perces autóútra esik Masjid India mecset vagy A Thai Királyság Nagykövetsége. Ez a helyi hotel kb. 1,2 km-re található Putra Világkereskedelmi Közp...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 9 éjszaka

13/11/2020 ECONOMY
Kuala Lumpur
Budapest
Malaysia
Kuala Lumpur Intl / 23:40
Turkish Airlines TK 61 Turkish Airlines
15ó 45p 30 KG 1 átszállás - Istanbul Airport (1ó 55p)
Magyarorszag
(+1 ) 8:25 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Kuala Lumpur, Malajzia szállással, repjeggyel
Kuala Lumpur, Malajzia szállással, repjeggyel