Kezdőlap
Ciprus, Páfosz: 4 csillagos hotel november 24-december 1.

Ciprus, Páfosz: 4 csillagos hotel november 24-december 1.

Kiváló értékelésű, 4 csillagos hotel Páfoszon, Cipruson. Az elmentett ár visszatéíthető szobatípusra vonatkozik. A tovább gombra kattanitva tudsz böngészni a további szálláslehetőségek között, a foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod.

Részletes útiterv

24/11/2020 01/12/2020

Páfosz

A városról

A napfényes Ciprus délnyugati partvidékén fekvő Páfosz (Paphos) remek mediterrán üdülőhely, ahol a strandolás szerelmesei ugyanúgy megtalálják a számításukat, mint azok, akik városnézést és történelmi emlékhelyeket is szeretnek beiktatni nyaraláskor. A mintegy 3000 éves múltra visszatekintő város, amely 2017-ben Európa kulturális fővárosa is volt, igazi turistaközpont parti sétánnyal, tavernákkal, bárokkal. A környéken találod Ciprus egyik legjobb strandját, a tökéletesen kiépített, hatszáz méter hosszan elnyúló, fehér homokos és fehér mészkő sziklákkal körülvett, sekély vizű Korall-öblöt (Coral Bay), amely gyerekekkel is ideális helyszín. Páfosz városa egyedülálló régészeti látnivalóiról híres. Archeológiai parkja az UNESCO világörökség része: akár egész napos program is lehet bebarangolni az itt található görög színházat, a bizánci templom maradványait, a királysírokat, végignézni a római villák romjainak gyönyörű mozaikpadlóit.

Bővebb információ

Pandream Hotel Apartments

80%
  • A központtól 2,5 km-re van
  • Poseidonos avenuekato, Paphos 8102
Ha Paphos egy központi pontján szeretnél megszállni, ez a helyi Pandream Hotel Apartments jó választás lesz számodra, mivel egy 2 perces autóútra esik Paphosi Aphrodite vízi vidámpark vagy 6 percesre Paphos kikötője helyszíneitől. Ez a helyi 4 csill...
Bővebb információ
  • Studio Double (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

Áttekintés

Ciprus, Páfosz: 4 csillagos hotel november 24-december 1.
Ciprus, Páfosz: 4 csillagos hotel november 24-december 1.