Kezdőlap
Egy hét Maldív-szigetek novemberben szállással és repjeggyel

Egy hét Maldív-szigetek novemberben szállással és repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

09/11/2020 ECONOMY
Budapest
Maldives
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 16:25
Air France AF 1295 Air France
14ó 20p 0 PC 1 átszállás - Charles De Gaulle (2ó 0p)
Maldív-szigetek
(+1 ) 10:45 Male Intl
10/11/2020 17/11/2020

Maldives

A városról

The Maldives, located in the Indian Ocean, are an archipelago of 1,192 coral islands grouped into 26 coral atolls. From these small islands, only 203 are populated. Kaafu is where the capital, Male, and the airport are located and it is home of most tourist resorts. The Maldives really are the dream destination it appears to be in the holiday brochures, the water really is that crystal-clear and turquoise, the sand really is that white, and the sunsets really are all the shades of red and orange you could imagine. The Maldives are famous for blissful surroundings, its excellent snorkeling and diving opportunities, its beach villas, its dark-blue sea with turquoise-colored lagoons and its exquisite food. A trip to the Maldives is always an unforgettable experience, a satisfaction for the soul and a pleasure for the eyes, crystal clear waters, tropical white sand beaches, colorful flora and untouched nature. But beware, paradise is not cheap.

Bővebb információ

WhiteShell Island Hotel & Spa

84%
  • A központtól 124,5 km-re van
  • Maafushikaafu atoll, Maafushi 08090
Ez a helyi WhiteShell Island Hotel & Spa a strandtól nem messze fekszik, Maafushi egy olyan pontján, ahonnan egy kb. 5 perces sétára esik pl. Maafushi-korallzátony vagy Maafushi mecset. Ez egy strandon lévő hotel, mely a következők közelében találha...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

17/11/2020 ECONOMY
Maldives
Budapest
Maldív-szigetek
Male Intl / 12:40
Air France AF 223 Air France
14ó 30p 0 PC 1 átszállás - Charles De Gaulle (1ó 25p)
Magyarorszag
23:10 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét Maldív-szigetek novemberben szállással és repjeggyel
Egy hét Maldív-szigetek novemberben szállással és repjeggyel