Kezdőlap
Egy hét Málta Budapestről szeptemberben

Egy hét Málta Budapestről szeptemberben

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

09/10/2020 ECONOMY
Budapest
Málta
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 19:00
Ryanair FR 2277 Ryanair
2ó 15p 0 PC Közvetlen
Málta
21:15 Luqa
09/10/2020 16/10/2020

Málta

A városról

Málta Európa legnaposabb országa, és mivel éves nappali átlaghőmérséklete 23 fok körül mozog, egész évben remek célpontja a napimádóknak, a szörfösöknek és búvárkodóknak. Tévedés azonban azt hinni, hogy itt csak napozni lehet. Dingli meredeken a tengerbe zuhanó, hófehér sziklái vagy a –nemrégiben sajnos a tengerbe omlott – Azúr Ablak környéke remek túrázó helyek, a falakkal körbevett középkori óvárosok pedig itáliai hangulatot varázsolnak a szigetvilágba, ahol, köszönhetően a mediterrán kultúrák évezredes keveredésének, kifejezetten izgalmasan lehet enni-inni és bulizni is. A földközi-tengeri sziget a történelemrajongóknak is sokat tartogat: a világ legősibb templomaival büszkélkedhet, köztük olyanokkal, amelyek az egyiptomi piramisok előtt ezer évvel épültek. A legismertebbek, a Hipogeum, és a Hagar Quim építőinek pontos kiléte a mai napig megoldatlan rejtély, a legenda minden esetre óriásokkal hozza összefüggésbe őket. Málta szimbóluma a tradicionális, tarka halászhajó, a Luzzu, amelynek orrára Osiris szemeit festették. A hiedelem szerint ezek megvédik a halászokat a tengeren. Ha azonban autót bérelnél, hogy a saját tempódban fedezhesd fel a szigetet, készülj fel arra, hogy a brit uralom hagyatékaként a mai napig a „rossz” oldalon közlekednek.

Bővebb információ

The Bugibba Hotel

61%
  • A központtól 8,7 km-re van
  • Triq it-turisti, St. paul's bay SPB1025
Ez a helyi The Bugibba Hotel a szórakoztató negyedben fekszik, St. Paul's Bay egy olyan pontján, ahonnan egy 1 perces autózásra esik Bugibba tengerpartja, ill. 6 percesre Máltai Nemzeti Akvárium. Ez a helyi családbarát hotel kb. 10,2 km-re található...
Bővebb információ
  • Twin room - No balcony (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

16/10/2020 ECONOMY
Málta
Budapest
Málta
Luqa / 21:40
Ryanair FR 2278 Ryanair
2ó 15p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
23:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét Málta Budapestről szeptemberben
Egy hét Málta Budapestről szeptemberben