Kezdőlap
Egy hét Málta Debrecenből

Egy hét Málta Debrecenből

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

07/10/2020 ECONOMY
Debrecen
Málta
Magyarorszag
Debrecen / 19:30
Wizz Air W6 7877 Wizz Air
2ó 30p 0 KG Közvetlen
Málta
22:00 Luqa
07/10/2020 14/10/2020

Málta

A városról

Málta Európa legnaposabb országa, és mivel éves nappali átlaghőmérséklete 23 fok körül mozog, egész évben remek célpontja a napimádóknak, a szörfösöknek és búvárkodóknak. Tévedés azonban azt hinni, hogy itt csak napozni lehet. Dingli meredeken a tengerbe zuhanó, hófehér sziklái vagy a –nemrégiben sajnos a tengerbe omlott – Azúr Ablak környéke remek túrázó helyek, a falakkal körbevett középkori óvárosok pedig itáliai hangulatot varázsolnak a szigetvilágba, ahol, köszönhetően a mediterrán kultúrák évezredes keveredésének, kifejezetten izgalmasan lehet enni-inni és bulizni is. A földközi-tengeri sziget a történelemrajongóknak is sokat tartogat: a világ legősibb templomaival büszkélkedhet, köztük olyanokkal, amelyek az egyiptomi piramisok előtt ezer évvel épültek. A legismertebbek, a Hipogeum, és a Hagar Quim építőinek pontos kiléte a mai napig megoldatlan rejtély, a legenda minden esetre óriásokkal hozza összefüggésbe őket. Málta szimbóluma a tradicionális, tarka halászhajó, a Luzzu, amelynek orrára Osiris szemeit festették. A hiedelem szerint ezek megvédik a halászokat a tengeren. Ha azonban autót bérelnél, hogy a saját tempódban fedezhesd fel a szigetet, készülj fel arra, hogy a brit uralom hagyatékaként a mai napig a „rossz” oldalon közlekednek.

Bővebb információ

The Bugibba Hotel

61%
  • A központtól 8,7 km-re van
  • Triq it-turisti, San pawl il-baħar SPB1025
Ez a helyi The Bugibba Hotel a szórakoztató negyedben fekszik, St. Paul's Bay egy olyan pontján, ahonnan egy kb. 15 perces autózásra esik pl. Bugibba tengerpartja vagy Máltai Nemzeti Akvárium. Ez a helyi családbarát hotel kb. 10,2 km-re található Me...
Bővebb információ
  • Twin room - No balcony (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

14/10/2020 ECONOMY
Málta
Debrecen
Málta
Luqa / 22:30
Wizz Air W6 7878 Wizz Air
2ó 20p 0 KG Közvetlen
Magyarorszag
(+1 ) 0:50 Debrecen

Áttekintés

Egy hét Málta Debrecenből
Egy hét Málta Debrecenből